Visboer Dick van Duijn komt met eigen fotoboek

De natuurfoto’s van de Noordwijkse visboer Dick van Duijn zijn nu ook in een boek te zien. De fotograaf bracht gister zijn eigen boek ‘De pracht van de natuur’ uit. Hij was gister bij Boekhandel van der Mee te vinden voor een signeersessie.

Gisterochtend was het nog even spannend voor de hobbyfotograaf, hij zag zijn boek vlak voor de signeersessie voor het boek voor het eerst. De postbezorger was met een dag te laat. Gelukkig is hij blij met het resultaat.

De fotograaf werd een jaar geleden wereldberoemd door zijn foto van een Oostenrijkse grondeekhoorn die aan een bloem ruikt. Deze foto staat ook in zijn boek afgebeeld. Toch kan hij nog niet leven als fulltime fotograaf. In de zomer staat hij nog gewoon achter de viskar in de Hoofdstraat in Noordwijk.

Het boek is te bestellen op https://www.libris.nl/.

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven