Groen licht voor bouw appartementen Het Zilt

De bouw van de 42 appartementen in Het Zilt in de Zilk kan beginnen. ‘De bouwer is druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de start van de bouw’, schrijft de gemeente Noordwijk. De appartementen moeten over één jaar klaar zijn.

Van de 42 driekamerappartementen zijn er 20 bestemd voor sociale huur. Van deze 20 sociale huurwoningen zijn er 5 voor starters uit Noordwijkerhout en De Zilk onder de 28 jaar oud. De resterende 22 appartementen worden verkocht. Het is de bedoeling dat de appartementen in november 2021 worden opgeleverd.

Voordat de bouwer aan de slag kan, moeten er nog bomen worden gekapt. Ook moet het restant van de afgebrande zoutloods nog worden opgeruimd. Inmiddels zijn de werkzaamheden uitgezet bij een gecertificeerd bureau.

Deel dit bericht

Scroll naar boven