Noordwijkerhout krijgt commerciële coronasnelteststraat

De commerciële coronasnelteststraat aan de Schulpweg in Noordwijkerhout heeft een go gekregen van de gemeente Noordwijk. Initiatiefnemers Alice Care en Uitzendbureau NWH Jobs zijn hier blij mee. De teststraat opent op woensdag 4 november.

Dennis en Jaco van Wieringen van Uitzendbureau NWH Jobs: ‘De wachttijd voor een test is drie dagen en het wachten op de uitslag ook nog eens twee dagen. Dit kost elke dag geld. Bij de coronasnelteststraat krijgen de mensen binnen 15-20 minuten de uitslag.’

‘De testen worden, geheel volgens de GGD en RIVM-richtlijnen, door bekwaam, deskundig en gediplomeerd personeel afgenomen\’, schrijven de initiatiefnemers. Dit was ook een harde voorwaarde van burgemeester Wendy Verkleij.

‘Fijn om zo’n betrouwbare faciliteit in onze gemeente beschikbaar te hebben. Dichtbij huis en werk’, laat burgemeester Verkleij weten.

Mensen kunnen alleen op afspraak terecht bij de snelteststraat. De kosten voor een test bedragen 99 euro exclusief btw. Voor een inwoner kost de test dus bijna 120 euro. Een afspraak maken kan via coronasneltestduinenbollenstreek.nl.

Deel dit bericht

Scroll naar boven