Waar Grand Hotel Huis Ter Duin tot voor kort alleen de hotelgasten verwenden met zoete creaties, is het nu ook mogelijk om de creaties te bestellen voor thuis. Wil jij kans maken op een klassieke of luxe taart (naar keuze) van de patisserie? Reageer onder het bericht waarom jij de taart verdient en deel het bericht. De actie loopt tot en met 16 oktober.

In de online etalage van de patisserie kan men het gehele assortiment vinden. Van chocolade, petit fours tot aan gebak kan er besteld worden. En ook voor de feestelijke momenten kan de patisserie iets betekenen. Van een verjaardagstaart, een gender reveal cake tot aan bruidstaarten. Ze luisteren naar de wensen en vertalen dit tot een prachtige en vooral smakelijke taart.

Al meer dan 25 jaar kunnen de gasten van Grand Hotel Huis ter Duin genieten van de huisgemaakte patisserie. Van taarten voor kleine familiegelegenheden tot aan de welkomstpresentjes voor op de kamers. Bij Grand Hotel Huis ter Duin komen deze zoetigheden stuk voor stuk uit de eigen patisserie.

Online betalen en ophalen
Patisserie items die voor 17.00 uur besteld zijn, kunnen de volgende dag bij de receptiedesk van Huis ter Duin worden opgehaald op het afgesproken moment. De bestellingen kunnen betaald worden via iDEAL. Wanneer de bestelling wordt opgehaald, kan de auto kosteloos geparkeerd worden op het parkeerdek van Huis ter Duin.

W: patisseriehuisterduin.nl
E:  patisserie@huisterduin.com
T:  071-3651228
A:  Koningin Astrid Boulevard 5, 2202 BK, Noordwijk

De winactie
Huis Ter Duin geeft een luxe of klassieke taart naar keuze weg. De taart is te winnen door te reageren onder het Facebookbericht en het bericht te delen. De actie loopt tot en met 16 oktober. En de winnaar wordt 23 oktober bekend gemaakt.