Aantal coronabesmettingen in Noordwijk bijna verdubbeld

Wederom is het aantal coronabesmettingen in de gemeente Noordwijk gestegen. Het aantal besmettingen is vorige week bijna verdubbeld ten opzichte van de week ervoor. Ook zijn er mensen opgenomen in het ziekenhuis.

In Noordwijk zijn vorige week 206 personen besmet geraakt door het coronavirus. Dit zijn er 85 meer ten opzichte van de week ervoor. Ook zijn er zes personen in het ziekenhuis opgenomen.

In Katwijk zijn de meeste mensen besmet geraakt in Regio Holland Rijnland, wel 408. Relatief gezien zijn er in Katwijk ook de meeste mensen besmet. In Hillegom raakten relatief gezien de minste mensen besmet.

Gemiddeld wordt 20 procent van de mensen die zich laten testen positief getest. In Noordwijk is dit 22.3 procent. In de regio zijn vorige week 45 mensen opgenomen in het ziekenhuis en zijn 12 mensen overleden aan het virus.

Deel dit bericht

Scroll naar boven