Shoppers in Noordwijk aan Zee staan voortaan droog in de rij

De shoppers die in het winkelcentrum Noordwijk aan Zee winkelen staan voortaan droog in de rij. Noordwijk Shopping Centre deelt 800 uitleenparaplu’s aan de ondernemers uit. Shoppers moeten regelmatig buiten de winkel wachten vanwege het beperkte aantal toegestane bezoekers.

‘Met de coronamaatregelen en de drukte rondom de aankomende weekenden en feestdagen, kan het zijn dat bezoekers een moment geduld moeten hebben om de winkel in te kunnen gaan’, schrijft Noordwijk Shopping Centre. Het is een initiatief van Noordwijk Shopping Centre en BIZ aan Zee.

Elke ondernemer krijgt enkele paraplu\’s. \’Er wordt hiermee extra aandacht gegeven aan veilig en droog winkelen tijdens drukke onstuimige dagen\’

Deel dit bericht

Scroll naar boven