Activiteiten van het Welzijnskwartier van start: \’Het is nog even zoeken\’

De activiteiten van het Welzijnskwartier in jongerencentrum The Base zijn van start gegaan. \’Het is nog even zoeken\’, zegt jongerenwerker Johan van Weeghel. De opkomst van de eerste activiteit was aan magere kant, maar de jongeren hadden het erg naar hun zin.

De deelnemende jongeren geven aan het fijn te vinden dat er weer activiteiten worden georganiseerd. \’Aan mountainbiken ga ik zeker meedoen\’, zegt een van de jongeren. De workshop Kickboxen werd maandag gegeven door buurtsportcoach Mike Bos. Mike: \’We willen veel activiteiten koppelen aan sport. Zo blijven de jongeren lekker in beweging\’.

Het Welzijnskwartier organiseert in deze herfstvakantie elke dag een activiteit. Vandaag staat de Escape Room op het programma. De activiteit is helemaal volgeboekt. Wil je ook meedoen aan een activiteit? Kijk op noordwijkactief.nl.

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven