Stijgende lijn in coronabesmettingen Noordwijk: één persoon overleden

Wederom is het aantal coronabesmettingen in de gemeente Noordwijk gestegen. Het aantal besmettingen is vorige week met bijna 30% gestegen ten opzichte van de week ervoor. Ook is er vorige week één inwoner uit de gemeente overleden aan het virus.

In Noordwijk zijn vorige week 121 personen besmet geraakt door het coronavirus. Dit zijn er 27 meer ten opzichte van de week ervoor. Ook is er één inwoner overleden en is er één inwoner in het ziekenhuis opgenomen.

In Katwijk zijn de meeste mensen besmet geraakt in Regio Holland Rijnland, wel 298. Relatief gezien zijn er in Katwijk ook de meeste mensen besmet. In Hillegom, Voorschoten en Nieuwkoop raakten relatief gezien de minste mensen besmet.

Gemiddeld wordt 15.7 procent van de mensen die zich laten testen positief getest. In Noordwijk is dit 15.5 procent. In de regio zijn vorige week 26 mensen opgenomen in het ziekenhuis en zijn 12 mensen overleden aan het virus.

Deel dit bericht

Scroll naar boven