Jongerencentrum The Base wordt vanavond geopend | Livestream

Het jongerencentrum JC Hangout is door het Welzijnskwartier verbouwd tot een nieuw jongerencentrum: The Base. De stichting gaf eerder dat een nieuw centrum hard nodig is \’Jongeren vervelen zich meer in de coronaperiode\’. Bekijk vandaag om 19.30 uur via een livestream hoe het nieuwe jongerencentrum er uitziet.

Jongeren uit Noordwijk hebben het jongerencentrum zelf ingericht en de nieuwe naam bedacht. In het centrum zullen ook verschillende activiteiten plaats vinden.

Het Welzijnskwartier heeft in de herfstvakantie verschillende activiteiten gepland in The Base. Maandag vindt de eerste activiteit plaatst. Je kickboxen en boogschieten van 14.00-16.00 uur. Aanmelden kan via noordwijkactief.nl.

Deel dit bericht

Scroll naar boven