Politie Leiden brengt \’bijzondere\’ zwartrijder naar Noordwijk

Politie Leiden Noord heeft afgelopen nacht een \’bijzondere\’ zwartrijder naar het politiebureau in Noordwijk gebracht. De zwartrijder heeft een waarschuwing gekregen. Hij wilde niet herkenbaar in beeld verschijnen.

Vannacht kwam er een buschauffeuse een hond naar het politiebureau in Leiden. De hond was in Noordwijk met andere reizigers de bus ingestapt. \’Bij de laatste halte zat hij helemaal alleen nog in de bus\’, schrijft Politie Leiden Noord.

De hond is gechipt, de politie heeft de chip in zijn nek kunnen lezen. Ze kwamen er achter dat de hond in Noordwijk thuis hoort. \’De zwartrijder heeft een waarschuwing gekregen en een gratis ritje naar Noordwijk. De zwartrijder wilde niet herkenbaar op de foto\’, schrijft Politie Leiden Noord.

Deel dit bericht

Scroll naar boven