Fototentoonstelling ‘Nog even volhouden’ verplaatst naar 2021

Vandaag had de fototentoonstelling ‘Nog even volhouden’ van Richard van Egmond moeten plaatsvinden. De tentoonstelling over Noordwijk in coronatijd is verplaatst vanwege de aangescherpte coronamaatregelen.

‘Deze maatregelen maken het lastig om de geplande expositie in de Maria ter Zee kerk ongewijzigd door te laten gaan’, schrijft Palliam in een persbericht. Het \’inspiratiehuis\’ Palliam organiseert samen met fotograaf Richard van Egmond de tentoonstelling.

Fotograaf Richard van Egmond vindt het jammer, maar begrijpt goed dat de tentoonstelling is verplaatst. ‘Het is logisch dat de tentoonstelling niet doorgaat.’ De coronacrisis is nog niet voorbij. Richard gaat gewoon door met het maken van foto\’s.

Richard van Egmond maakt al langere tijd vrijwillig foto’s voor verschillende culturele organisaties. Ook maakt hij hobbymatig foto’s. Hij is trots dat zijn foto’s gebruikt worden voor deze expositie.

De expositie is van 11 januari tot 19 februari 2021 in de Maria ter Zee kerk te zien zijn.

Deel dit bericht

Scroll naar boven