Boa\’s op bezoek bij burgemeester: \’BOA’s zijn in deze periode belangrijker dan ooit\’

Noordwijkse buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA\’s) zijn donderdag op bezoek geweest bij Burgemeester Wendy Verkleij. De burgemeester stak de BOA\’s een hart onder de riem. Ook kregen ze een nieuw hulpmiddel om bezoekers en bewoners te wijzen op de coronaregels.

\’Sinds april 2020 werken de Boa’s met veel nieuwe uitdagingen onder soms moeilijke omstandigheden\’, schrijft de gemeente Noordwijk op haar website. BOA\’s zijn door de aangescherpte maatregelen komende tijd veel op straat te vinden. Ze kregen daarom informatiekaartjes van de gemeente Noordwijk. Op de kaartjes staan de meeste recente maatregelen beschreven.

De BOA\’s kunnen deze kaartjes uitdelen aan bewoners en bezoekers. Zo worden ze op de regels gewezen. \’Onder het motto ‘Noordwijk samen tegen corona’ moet een halt worden toegeroepen op het stijgende aantal coronabesmettingen, ziekenhuisopnames en overledenen\’, schrijft de gemeente Noordwijk.

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven