Winkeliersvereniging ziet alternatieve locaties van fietsenstalling De Keuvel niet zitten

Winkeliersvereniging Noordwijk Binnen is sceptisch over de mogelijke verplaatsing de fietsnietjes op de Keuvel. Er zijn volgens de vereniging weinig geschikte alternatieve locaties. De gemeente Noordwijk is aan het verkennen of de fietsnietjes op de Keuvel verplaatst kunnen worden.

De gemeente Noordwijk kan de fietsnietjes niet zomaar verplaatsen. Ze zijn in overleg met de eigenaar van de Keuvel.

  Alternatieve locaties zijn volgens de gemeente Noordwijk:

 • Op het trottoir van De Raadhuisstraat direct na het zebrapad.
 • Het verlengde van de bestaande nietjes Raadhuisstraat
 • Bij โ€˜t Zusje
 • Einde Kerkstraat bij de Bronckhorststraat
 • Op het trottoir van De Raadhuisstraat aan de overkant De Keuvel
  Reservelocaties zijn volgens de gemeente Noordwijk:

 • Drie parkeerplekken school Kloosterplein tijdelijk onttrekken
 • Bij de school Kloosterplein extra doorrijdmogelijkheid tijdelijk onttrekken
 • Bij Brockhorststraat
 • In het parkeervak voor Foto van Kampen
 • In het parkeervak overkant Foto van Kampen

De winkeliersvereniging uit zich niet positief over de alternatieve locaties. Ze hebben het minste bezwaren tegen fietsennietjes op het trottoir van De Raadhuisstraat aan de overkant De Keuvel. Het onttrekken van parkeerplekken ziet de vereniging niet zitten.

โ€˜Al met al worden er nietjes verwijderd op een zeer populaire plaats om de fiets te parkeren, wat weerhoudt men ervan de fiets straks los te parkeren op de Keuvel met alle gevolgen van dien. Graag treden wij in overleg voordat er stappen worden genomen die ons mooie centrum meer kwaad dan goed doenโ€™, schrijft Winkeliersvereniging Noordwijk Binnen.

Deel dit bericht

Scroll naar boven