Geen Sinterklaasintocht in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk

In Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk is er dit jaar geen Sinterklaasintocht. De burgemeesters van Veiligheidsregio Hollands-Midden hebben gezamenlijk besloten om dit jaar niets te doen vanwege de veiligheid met betrekking tot het coronavirus.

De Noordwijkse burgemeester Wendy Verkleij geeft samen met de burgemeesters van Veiligheidsregio Hollands-Midden aan dat er geen mogelijkheden zijn om de intochten \’coronaproof\’ te organiseren. Naar de intochten komen ieder jaar honderden kinderen en ouders.

Wellicht wordt de Sint op een andere manier verwelkomd. \’In samenwerking met de organiserende comités wordt op dit moment bekeken wat mogelijk is om de Sint toch te kunnen verwelkomen\’, schrijft burgemeester Wendy Verkleij.

Deel dit bericht

Scroll naar boven