Wij zoeken een projectleider | Schoonderbeek installatietechniek

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Wij zoeken een ervaren PROJECTLEIDER voor het aansturen van uitdagende utiliteitsprojecten. Een teamspeler die in staat is leiding te geven en de spil is tussen opdrachtgever, andere (onder)aan- nemers, leveranciers en het eigen team. Je stuurt meerdere projecten aan en geeft leiding aan het uitvoeringsteam. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de bewaking van de projectplanning en -begroting. Je denkt vooruit, bent snel van begrip en communiceert prettig naar iedereen.

Solliciteer direct

De projectleider die wij zoeken heeft een HBO- denkniveau en de benodigde elektrotechnische kennis (tenminste niveau 4). Kennis of interesse in brandmeld- en beveiligingsinstallaties is van belang. Ervaring als projectleider in grotere utiliteitsprojecten is essentieel. Je draagt jouw steentje bij aan het MT en hebt een brede interesse voor de algemene bedrijfsvoering.

Schoonderbeek Installatietechniek is een dynamisch elektrotechnisch installatiebedrijf in Hillegom en telt ruim 100 medewerkers. Onze projecten zijn in de utiliteitsbouw; kantoren, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen en hotels. Kijk voor meer informatie op onze website.

Geïnteresseerd?
Stuur jouw sollicitatie met CV naar sollicitatie@schoonderbeek.nl.
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Willem Heij, 0252 – 537 537.

\"\"

Solliciteer direct

Deel dit bericht

Scroll naar boven