Sharing Success creëert platform voor bedrijven met duurzame projecten

Stichting Sharing Succes creëert een platform worden waar bedrijven die invulling geven aan Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Stephan Stokkermans directeur van Grand Hotel Huis Ter Duin neemt het voorzitterschap van Bernd Schneider over en slaat een andere weg in.

De stichting is opgezet voor ondernemers met een gevoel voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen welke kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden een betere toekomst willen bieden. De stichting heeft sinds 2005 de levensstandaard van meer dan 50.000 kinderen kunne verbeteren.

‘De stichting verbreedt nu haar horizon’, schrijft de stichting. Sharing Succes gaat nu meer ondernemers een platform geven. Deze ondernemers geven invulling aan Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. ‘Ze zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis’, schrijft de stichting.

Deel dit bericht

Scroll naar boven