Feestweek Noordwijkerhout krijgt vorm: jaarmarkt, poffertjes en oliebollen

De feestweek in Noordwijkerhout gaat er dit jaar heel anders uitzien. Geen kermis en geen feesten rondom de kerk en in de kroegen, maar er komt wel een jaarmarkt, een poffertjeskraam en een oliebollenkraam. Ook verzorgt Bollenstreek Omroep met Oranjevereniging Noordwijkerhout tv-uitzendingen.

Op dinsdag 8 september organiseert de Noordwijkerhoutse Ondernemers Vereniging (NOV) een jaarmarkt. Van 13.00 uur tot 21.00 uur staan er kraampjes in heel het centrum. De winkels blijven ook langer open.

De poffertjeskraam en de oliebollenkraam staan ook in Noordwijkerhout. De kramen staan op De Brink en zijn van dinsdag tot en met donderdag geopend.

Vrijdag start ‘de Etalagewedstrijd’. ‘Een hoog gehalte van vindingrijkheid en een scherpe blik in het centrum van Noordwijkerhout is noodzakelijk om de afbeeldingen te vinden’, schrijft de Oranjevereniging.

Het volledige programma is in de oranjegids te vinden.

\"Adverteren

Deel dit bericht

Scroll naar boven