Tespelduyn dicht door coronabesmetting: ‘Een emotionele bedoeling’

Een medewerker van Landgoed Tespelduyn is positief getest op het coronavirus. Directeur Peter Duivenvoorde heeft de deuren van het restaurant en de golfbaan gesloten. Ook roept hij zijn personeel op om zich te laten testen indien ze klachten hebben.

‘Het is een emotionele bedoeling’, zegt Duivenvoorde. Hij heeft alle reserveringen af moeten bellen, waaronder ook een bruiloft.

‘We weten nog niet wanneer we weer opengaan’, zegt directeur Duivenvoorde. Hij heeft zelf besloten om het landgoed te sluiten en is in contact met de GGD en de gemeente Noordwijk.

Duivenvoorde geeft aan de testen van de andere medewerkers af te wachten. Hij hoopt dat iedereen gezond is en dat het Landgoed Tespelduyn snel weer open mag. ‘We zijn transparant en houden onze gasten op de hoogte’, zegt de Directeur.

Deel dit bericht

Scroll naar boven