Druk distributiepunt van PostNL aan Trompstraat verhuist na commotie

Het drukke distributiepunt van PostNL aan de Trompstraat in Noordwijk verhuist terug naar de oude locatie aan Het Hof van Breloft. Dat heeft het bedrijf aan de gemeente Noordwijk laten weten. Onlangs ontstond er veel commotie, nadat omwonenden van zich lieten horen en het punt \’levensgevaarlijk\’ noemden.

Petitie tegen druk distributiepunt: ‘Levensgevaarlijk voor spelende kinderen’

De ophef is de gemeente Noordwijk ook niet ontgaan. \’We hebben kennis genomen van de situatie en de zorgen van de omwonenden. We kunnen ons de zorgen goed voorstellen en hebben ze heel serieus genomen\’, aldus wethouder Roberto ter Hark.

De gemeente heeft de Omgevingsdienst West-Holland inmiddels gevraagd om te onderzoeken of in het pand zomaar zo’n bedrijf kan zitten. Daarnaast laat de gemeente onderzoeken wat voor impact het bedrijf heeft op de verkeersveiligheid.

Het bedrijf zal in ieder geval de komende zes maanden niet terugkeren naar de Trompstraat. Uit het onderzoek moet blijken of terugkeren überhaupt een optie is.

Deel dit bericht

Scroll naar boven