Petitie tegen druk distributiepunt: ‘Levensgevaarlijk voor spelende kinderen’

Het drukke distributiepunt van PostNL op de Tromstraat zorgt volgens Pam Vis-Feijtes voor onveilige situaties. ‘Met grote verbijstering over de veiligheid van onze kinderen en de leerlingen van basisschool de Zeehonk, schrijf ik deze brief’, aldus de bezorgde initiatiefneemster. Ze is daarom een petitie tegen het distributiepunt gestart.

‘Vandaag moest ik notabene mijn dochter van 5 jaar met veel vaart wegtrekken voor een achteruitrijdend post.nl-busje die indraaide op het garageplein’, schrijft Vis-Feijtes. Het punt ligt om de hoek van een basisschool en is gelegen in een wijk waar veel kinderen spelen.

‘De inrit/uitrit naar het pleintje is vanaf de stoep niet goed zichtbaar voor kinderen en dit is een situatie waarop men kan wachten tot het fout gaat; Levensgevaarlijk. Moeten we wachten tot het kalf verdronken is en de put wordt gedempt?’, schrijft de bezorgde Pam Vis-Feijtes.

Omwoners hebben geen bezwaar kunnen maken, het pand was namelijk bestemd voor atelierwoningen en niet voor een distributiepunt.

Op dit moment (19 augustus, 19.45 uur) hebben 118 mensen de petitie ondertekend.

Deel dit bericht

Scroll naar boven