Feestweek Noordwijkerhout: Geen kermis, maar mogelijk wel oliebollen

Kermisexploitanten hebben na 1 juli toch een vergunning aangevraagd, maar deze hebben ze ook weer ingetrokken. De familie Brouwer van de oliebollenkraam heeft mede door de Oranjevereniging een vergunning aangevraagd om tijdens de feestweek toch hun oliebollen te kunnen verkopen.

Als de vergunning wordt goedgekeurd is kraam op de dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 september van 10.00 tot 18.00 uur op de brink te vinden. \’Laten we hopen dat De Brink niet hele maal leeg is tijdens de Oranjefeesten 2.0. Maar dat we in ieder geval een zak oliebollen kunnen halen\’, schrijft de Noordwijkerhoutse Oranjeverenging.

Wat betreft de kermis: Kermisexploitanten kunnen niet voldoen aan de gestelde eisen rondom de vergunningaanvraag. Hierdoor is het volgens de Oranjevereniging voor hen niet mogelijk om er een leuke en rendabele kermis van te maken.

\’We zijn de exploitanten en de gemeente dankbaar dat zij zich maximaal ingezet hebben om alsnog een kermis te kunnen organiseren\’, schrijft de Noordwijkerhoutse Oranjevereniging.

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven