Onderzoek naar toekomst van De Schelft van start

Adviesbureau OLCO start met het onderzoek naar de toekomst van De Schelft. De laatste tijd is er veel te doen om de staat van het pand. De gemeente heeft OLCO ingeschakeld om te onderzoeken hoe De Schelft er in de toekomst uit moet komen te zien.

‘Een plek waar sporters, verenigingen en bezoekers met plezier (terug)komen om elkaar te ontmoeten en te ontspannen.’, schrijft de gemeente Noordwijk op haar website. Het adviesbureau doet onderzoek naar de behoeften van deze gebruikers.

Duurzaamheid speelt ook een rol. Er zal gekeken worden materiaalgebruik en energiegebruik, schrijft de gemeente.

‘Met elkaar werken we aan een duidelijk beeld van wat er kan en wat we willen’, zegt wethouder Sjaak van den Berg. Het onderzoek moet 1 december afgerond zijn.

Deel dit bericht

Scroll naar boven