Vintagestore Passé-Passé opent winkel bij Lady Lavendel

Margie en René Zonneveld openen vandaag vintagestore Passé-Passé bij Lady Lavendel. Twee jaar geleden zijn ze al een website begonnen. Ze zijn geïnspireerd geraakt door het TV programma Salvage Hunters. ‘Het zou een droom zijn om hier fulltime te kunnen staan’, zegt Margie.

Margie en René kopen en verkopen meubilair in heel Europa. De droom van deze ondernemers was toch altijd een eigen winkeltje. Lady Lavendel heeft ze deze kans gegeven. De winkel is op vrijdag, zaterdag en zondag open en is te vinden op Vogelaardreef 20 in Noordwijk.

\"Vintagestore

Het stel knapt zelf de meubels op, ze stofferen bijvoorbeeld de stoelen zelf. Ze raken ook gehecht aan de spullen die ze kopen en verkopen. ‘Soms baal je als je bijvoorbeeld een hele mooie klok verkocht hebt’, zegt René.

Deel dit bericht

Scroll naar boven