Enorme drukte op het strand: ‘Kom niet meer’

In heel het land is het enorm druk aan de kust. Verschillende Veiligheidsregio’s adviseren om niet meer naar het strand te komen. De drukte begon in Noordwijk vanochtend rond 9.00 uur. Alle parkeerplaatsen aan het strand zijn inmiddels vol.

Er staan files door heel het land. Volgens RTL Nieuws staan er sinds vanochtend 8.00 uur al files bij de Duitse grens. De gemeente Noordwijk adviseert met de fiets te komen en anders te parkeren bij de Gooweg. Vanaf die parkeerplaats rijdt een shuttlebus van Brouwers Tours naar het strand.

Het is niet zo gek dat mensen verkoeling op het strand zoeken. Het is volgens Weeronline de warmste dag van het jaar. De Nederlandse reddingsbrigade waarschuwt de strandbezoekers die verkoeling in zee zoeken, op te passen voor muien.

Deel dit bericht

Scroll naar boven