Vijf bedrijven genomineerd voor de Sterkste Schakel verkiezingen 2021

Vier Noordwijkse bedrijven en één Noordwijkerhouts bedrijf zijn genomineerd voor de Sterkste Schakel verkiezingen 2021 van de regio Rijnland. Dit is een verkiezing voor bedrijven die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid.

‘Sinds de start in 2004 kent de Sterkste Schakel diverse categorieën, waaronder: \’Automotive\’, \’Bouw, Installatie en Techniek\’, \’Communicatie\’, \’Detail- en Groothandel\’, \’Dienstverlening\’, \’Kantoor en Automatisering\’ en \’Toerisme, Horeca en Catering\’’, schrijft Sterkste Schakel op haar website.

Genomineerden uit de gemeente Noordwijk

  • Tuinextra Noordwijk – Detailhandel
  • Bouckaert Slaapcomfort (Noordwijkerhout) – Detailhandel
  • Autoschade herstel breed – Automotive
  • Schildersbedrijf BDS – Bouw, installatie en techniek
  • Ricoh Document Center Haaglanden – Dienstverlening

Er zijn tot nu toe 36 bedrijven uit regio Rijnland genomineerd voor de Sterkste Schakel. ‘Het zijn vaak rond de 60 bedrijven, die uiteindelijk meedoen aan de grote verkiezing’, schrijft Sterkste Schakel. In 2020 zijn er vier bedrijven uit de gemeente Noordwijk genomineerd. De finale van 2020 zal 16 oktober plaatsvinden bij Grand Hotel Huis Ter Duin. Mits de omstandigheden dit toelaten.

‘Het is een van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen’, schrijft de Sterkste Schakel in een brief aan de genomineerden. De genomineerden bedrijven zijn aan de Sterkste Schakel voorgedragen. ‘Gemiddeld genomen wordt ongeveer 25 procent van de aangemelde nominaties daadwerkelijk gehonoreerd’, schrijft de Sterkste Schakel op haar website.

Deel dit bericht

Scroll naar boven