Wethouder krijgt klappen tijdens opening Summer Breeze

Summer Breeze 2020 is vandaag afgetrapt met een kickboks-clinic. De jongeren kregen de kans om wethouder Dennis Salman als boksbal gebruiken. Sommige jongeren stootten niet voluit en spaarden de wethouder.

Summer Breeze 2020 is een extraatje voor jongeren tussen de 12 en 24 jaar. De hele zomer zijn er activiteiten georganiseerd waar jongeren gratis aan mee kunnen doen. Vandaag kregen de jongeren een kickboks-clinic in Noordwijkerhout.

Extraatje voor jongeren deze zomer: van DJ-clinic tot bubble voetbal

Welzijnskwartier, het Sportbedrijf Noordwijk en Youngpwr opende samen met de wethouder Salman Summer Breeze 2020.

\"Opening

Je kan je nog aanmelden voor de activiteiten op https://www.noordwijkactief.nl/.

Deel dit bericht

Scroll naar boven