10-jarig meisje lastiggevallen in Noordwijkerhout

Een 10-jarig meisje is gister om 17.20 op de fiets lastiggevallen op de Kerkstraat in Noordwijkerhout. Een mannelijke fietser pakte de bagagedrager van de fiets van het meisje vast. Toen ze weg wilde fietsen schold de man haar uit. De politie roept getuigen op om te bellen naar 0900-8844.

Het meisje werd volgens Politie Bollenstreek Noord lastiggevallen op de Kerkstraat, ongeveer ter hoogte van het paadje naar de Parnassialaan. Het meisje was erg overstuur na ze lastiggevallen was.

Ze reed op een zwarte opoefiets met een mandje voorop en droeg een groene broek en een wit shirt. Het meisje werd later gepasseerd door een mogelijke vrouwelijke getuige. De politie hoopt dat de blanke vrouw met blauwe spijkerbroek, donkere jas en donker haar zich meldt.

Deel dit bericht

Scroll naar boven