Pers om de tuin geleid bij bruiloft René van der Gijp

René van der Gijp is vandaag getrouwd met Minouche de Jong bij de Noordwijkse strandtent Tulum. Het stel is rond 18.00 uur via een achteringang naar binnen geslopen. Terwijl de landelijke en lokale pers waaronder RTL Boulevard, al vanaf 14.00 uur stonden te wachten op het stel.

De pers stond niets vermoedend te wachten op het stel. Niemand kon geloven dat het stel via de achterdeur naar binnen is gegaan. Sidney Kruijt, fotograaf namens Noordwijk Nu, heeft RTL Boulevard er op geattendeerd dat René en Minouche al binnen waren. De crew van RTL Boulevard was stomverbaasd, net als de rest van de pers. De pers vermoedde niets aangezien gasten zoals Jan Boskamp en Willibrord Frequin gewoon via de normale ingang naar binnen zijn gegaan.

\"Willibrord

Danny Vera speelde zijn nummer Rollercoaster op het moment dat de bruid weggegeven werd. Daarna heeft Imca Marina het stel getrouwd.

\"Danny

De pers werd niet helemaal teleurgesteld. Om 19.30 uur kwamen de newlyweds naar buiten voor een fotomoment met de pers.

Oud profvoetballer René van der Gijp is de laatste tijd veel in het nieuws geweest door de laatste uitzending van Veronica Inside.

Deel dit bericht

Scroll naar boven