Connie neemt na 15 jaar afscheid van De Dierenhoeve

Na 15 jaar moet Connie van Rijt-Bosman afscheid nemen van De Dierenhoeve. ‘Zij heeft 15 jaar lang de cliënten van Rivierduinen met veel liefde en toe wijding begeleid op De Dierenhoeve te Noordwijkerhout’, vertelt Astrid Warmerdam van De Dierenhoeve. Rivierduinen trekt zich terug uit De Dierenhoeve, waardoor Connie dus moet stoppen.

‘Qua werkplek is het hier zo mooi! Als je ‘s morgens vroeg komt … zoveel vogelgefluit, zo’n stille, fijne sfeer. En als je ziet wat dat met de cliënten doet: binnen zitten ze te vaak op elkaars lip en in elkaars spanningsveld, maar buiten kunnen ze elkaar ontlopen, er is ruimte… en dat geeft rust’, zegt Connie in haar afscheidsinterview.

Actor Consultancy neemt de dagbesteding en opleidingstrajecten van Rivierduinen over. ‘Daarbij zal er voor de huidige cliënten zo min mogelijk veranderen’, schrijft Warmerdam.

Deel dit bericht

Scroll naar boven