Project Boechorst feestelijk afgerond door opening speelveldje

Kayla opende donderdag in aanwezigheid van alle bewoners het speelveldje in Voorhof. De kinderen wijdde het veldje in met een watergevecht. Hiermee is eindelijk feestelijk het project Boechorst voltooid.

Op het veldje staan allemaal natuurlijke speeltoestellen, waar de kinderen lekker op kunnen spelen. De Voorhof ligt tussen de Schiestraat en Tamarijnslaantje.

\"Speeltuintje

Firma Berbee Tuinen heeft de beplantingswerkzaamheden voor plan Voorhof Boechorst uitgevoerd. De firma beplanten bomen in de borders bij de speeltuin en de haag naast de parkeervakken. Rondom de speeltoestellen graszoden aangelegd. Verder zal de Firma Berbee Tuinen het groen water geven en zorgen dat het veldje gemaaid wordt.

De huizen hebben een binnenplaats waar de auto’s geparkeerd worden. Door de diverse bezwaren en rechtszaken liep de bouw van deze 31 woning een flinke vertraging op. In maart 2020 werden de huizen eindelijk opgeleverd.

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven