Meerderheid vindt coffeeshop in Noordwijkerhout een goed idee

Uit de Facebookpoll van Bruisend Noordwijk blijkt dat 56% van de 2863 stemmers een coffeeshop in Noordwijkerhout wel zien zitten. Ted Bierhof en Justin Brama zijn de initiatiefnemers. Op dit moment is het nog niet mogelijk om een coffeeshop te beginnen, vanwege het nulbeleid van de gemeente Noordwijk. Bierhof en Brama hebben dus nog een lange weg te gaan.

Jaap de Moor van Bruisend Noordwijk gaat starten met het stellen van vragen over het nulbeleid, om te kijken of het beleid veranderd kan worden. Mocht de gemeente het beleid niet veranderen, dan kunnen Bierhof en Brama geen coffeeshop beginnen.

De initiatiefnemers lieten weten het Marktplein in Noordwijkerhout als mogelijke vestiging te zien. Dit riep veel weerstand van de omwonenden op. Op social media werd er flink gediscussieerd tussen de voor- en tegenstanders. ‘Eerder moet u denken aan de randgebieden of een industrieterrein’, zegt de Moor in een video.

Deel dit bericht

Scroll naar boven