Bovenkant Vuurtorenplein opgeleukt met fotopanelen

De bovenkant van het Vuurtorenplein achter de vuurtoren is opgeleukt met fotopanelen. Wethouder Sjaak van den Berg onthulde samen met Stichting Kurt Carlsen (beheerder van de vuurtoren) de fotopanelen. De wethouder gaf aan de foto’s erg mooi te vinden. De panelen zijn onderverdeeld in vier thema’s: Vuurtoren, Kurt Carlsen, KNRM en de Noordwijkse Reddingsbrigade.

\"\"

De borden zijn hier neergezet op initiatief van Stichting Kurt Carlsen en met behulp van de gemeente Noordwijk. De foto’s zijn zowel historisch als actueel. Ze zijn aangeleverd door verschillende organisaties. ‘Hier aan de bovenkant is het prachtig mooi geworden, ook met de vlaggen’, vertelt Rick van der Niet, vrijwilliger van Stichting Kurt Carlsen.

\"\"

Tijdens de onthulling van de borden werd er ook het één en ander verteld. Op de borden is een QR-code te vinden waar informatie over de borden zal komen te staan. Op dit moment is dat nog niet het geval.

\"\"

Ook de Noordwijkse Reddingsbrigade liet weten dat ze blij zijn met de panelen.

\"\"

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven