Feestweek Noordwijkerhout wordt virtueel gevierd

De Oranjevereniging Noordwijkerhout wil de feestweek in Noordwijkerhout dit jaar ‘virtueel’ vieren. ‘Het bijeenbrengen van grote groepen mensen met het risico dat zij besmet raken met het coronavirus kunnen en willen wij niet nemen’, schrijft Oranjevereniging Noordwijkerhout. De digitale feestweek wordt samen met Bollenstreek Omroep georganiseerd.

Vanaf dinsdag 8 september wordt de digitale feestweek drie dagen lang uitgezonden op de Bollenstreek Omroep. De feestweek zal geopend worden door burgemeester Wendy Verkleij. De hele week zullen er opdrachten en spelletjes voorbijkomen. Deze zullen nog bekend gemaakt worden.

Dinsdag

Bewoners van Munnekeweij krijgen een gebakje en er worden oude Hollandse liedjes gedraaid. Daarnaast komt er een uitzending over de kermis. In deze uitzending komen onderwerpen als de geschiedenis, de opbouw van de kermis en het leven kermisexploitanten aanbod. s ’Avonds kan je meedoen aan een glamourbingo.

Woensdag

‘Woensdag 9 september gaan we in gesprek met onder andere tonknuppelaars, vrijwilligers, tonsjorders en wielrenners’, laat de Oranjevereniging weten. Ook zal er een kermisjournaal te zien zijn.

Donderdag

Op donderdag komen onderwerpen zoals de viswedstrijd, motorcross en vogelschieten voorbij in de uitzending. ‘Voor de senioren is er een programma met zang, maar ook een actief element’, volgens Oranjevereniging Noordwijkerhout. Daarnaast zullen lokale bands optreden. Ook wordt er weer een kermisjournaal uitgezonden. De vereniging zal op deze dag ook de winnaars van verschillende spelletjes bekend maken en hiervoor prijzen uitreiken.

Deel dit bericht

Scroll naar boven