Strandbezoeker is in Noordwijk het duurste uit

Strandbezoekers zijn voor een hapje eten en drinken bij de Noordwijkse strandpaviljoens het duurste uit. ‘Wie deze zomer op de centen moet letten, doet er goed aan het strand van Noordwijk aan Zee te vermijden’, schrijft Holidayguru over haar onderzoek.

Holidayguru heeft onderzoek gedaan naar de prijzen in verschillende badplaatsen. De reisorganisatie heeft de gemiddelde prijzen vergeleken van twee koffie, een uitsmijter en een broodje zalm. In Noordwijk betaal je hier het meeste geld voor. Dit is een verschil van ruim zeven euro met de goedkoopste badplaats. Katwijk aan Zee is na Noordwijk de duurste badplaats.

\"prijzen

‘Wat de pijn verzacht is dat de strandtenten in Noordwijk gemiddeld heel goede beoordelingen hebben’, schrijft Holidayguru. Strandtent Tulum is het beste beoordeeld, met een score van 4.6 van 5.

\"Strandtent

Deel dit bericht

Scroll naar boven