Camping de Wulp: ‘Stapje voor stapje vooruit’

Recreatief overnachten is sinds 1 mei weer toegestaan. Camping de Wulp heeft hier een dubbel gevoel bij, de facilitaire voorzieningen mogen namelijk 1 juli pas weer open. Nu de boekingen voor na 1 juli weer binnenstromen, houdt de Wulp de moed erin. Met Pinksteren en Hemelvaart is de cafetaria op de camping geopend voor afhalen. Vanaf 1 juni gaat ook het terras weer open.

Gasten met eigen sanitaire voorzieningen kunnen op de camping overnachten. Toch staan de velden nog leeg. ‘Zoals je ziet zijn er veel caravans en tenten die geen eigen voorzieningen hebben, dus het is een beetje dubbel’, vertelt Natasja van den Burg van Camping de Wulp. Ze is wel blij dat mensen weer boeken. Natasja: ‘We gaan stapje voor stapje vooruit en kunnen niet wachten tot de camping weer lekker vol staat’.

Deel dit bericht

Scroll naar boven