Familie Meegdes viert 50-jarig huwelijk op gepaste afstand in het park

De Noordwijkerhouters Janny en Peter Meegdes zijn vandaag 50 jaar getrouwd. Het is niet gemakkelijk om in de coronacrisis deze bijzondere dag te vieren. De familie wilde deze dag niet zomaar voorbij laten gaan. Ze besloten om het 50-jarig huwelijk op gepaste afstand in het park in Mossenest 2 te vieren. Op deze manier wordt de kans op besmetting geminimaliseerd en kon de familie er toch een feestje van maken.

De familie zit in een kring op 1.5 meter afstand van elkaar, uiteraard hoeven Janny en Peter deze afstand niet van elkaar te houden. Ze hebben hapjes en drankjes meegenomen zo het huwelijk feestelijk te vieren. Champagne kan natuurlijk niet ontbreken, op zo’n bijzondere dag. Dit is ook te zien op de foto.

\"50-jarig

Het park in Mossenest 2 in Noordwijkerhout lijkt een ideale plek om het huwelijk in deze tijd te vieren. De kleinkinderen van het echtpaar spelen in het park, terwijl de familie in een typisch ‘Hollandse kring’ met elkaar praten.

Deel dit bericht

Scroll naar boven