Werkzaamheden Sportpark De Boekhorst kunnen beginnen

De werkzaamheden op het sportpark van VVSB en de Northa gaan eerder van start, omdat alle amateurwedstrijden zijn afgelast als gevolg van de coronacrisis. Tevens is het definitieve ontwerp voor het clubgebouw klaar. Het sportpark wordt tussen 2019 en 2022 vernieuwd.

Bartengroep heeft de opdracht van de gemeente gekregen om het nieuwe clubgebouw te bouwen. De bouw is alleen mogelijk wanneer er geen extra maatregelen vanwege de corona crisis worden genomen. ‘Het blijft dus nog even spannend’, schrijft de gemeente in haar nieuwsbrief. Het oude clubgebouw zal in de zomerstop van 2021 gesloopt worden. Op de plek van het oude clubgebouw komt een kunstgrasveld. Dit veld moet op 1 september 2021 klaar zijn.

\"\"

Natuurgrasvelden 5 en 6 kunnen eerder verschoven worden. Dit zorgt ervoor dat het gras alle tijd krijgt om op sterkte komen, voordat het volgende seizoen begint. Daarnaast wordt het fietspad langs De Zanderij eerder aangelegd. De Zanderij is de recent aangelegde weg, die achter het sportpark ligt.

Tussen het sportpark en De Zanderij staat een hek die de ballen moet tegenhouden. Dit hek is verlaagd en zal verhoogd worden tot 10 meter. Het streven is om het hekwerk voor het nieuwe voetbalseizoen te verhogen.

Deel dit bericht

Scroll naar boven